EMBLA kompostbinge — enklere og rensligere kompostering

15.999,00 NOK

Veil. salgspris 15.999,00 NOK


Embla — et naturlig underverk

Med en Embla er det enkelt å kompostere. Alt du behøver å gjøre er putte inn matavfallet ditt, så går resten av prossessen automatisk. Ingen rørepinne, ingen dårlig lukt, og den fungerar året rundt. Begynn med kompostering du også, og støtt kretsløpet, fra bord till jord!


stk.

FJORDHANDEL er den norske importøren av svenskproduserte Embla kompostbinge.

 

Embla er en unik kompostbinge som bokstavelig talt vender opp ned på tradisjonell komposteringstankegang. Embla kan nærmest kalles en kompostautomat. I stedet for at matavfallet tilføres beholderen ovenfra, føres den inn nedenfra via en trakt. Det er ikke nødvendig å vende komposten. Resultatet er at nedbrytingsprosessen i Embla skjer automatisk og umiddelbart, og er i tillegg luktfri. Den ferdige, næringsrike kompostjorden hentes enkelt fra toppen. For deg som bruker er dette en hygienisk og ukomplisert komposteringsopplevelse sammenliknet med tradisjonell kompostering.

 

EGENSKAPER: 

* Svært brukervennlig og rask. Kompostering er ikke lenger en anstrengelse, men gøy og lærerikt, både for voksne og barn.

* Luktfri. Jordfilteret gir en perfekt fukt- og varmebalanse, samtidig som det fanger opp gasser og lukter, og bidrar til å holde fluene borte.

* Helårs. Oppfinneren av Embla, nå over 90 år gamle Bertil Hagander, har utviklet en kompostbinge du kan bruke hele året. Konseptet er velprøvd og utprøvd gjennom flere tiår.

* Naturlig og stilren design som passer godt inn i hagemiljøet. Og du kan forskjønne og sette ditt personlige preg på din Embla, ved å plante dine favorittblomster eller maturter i jordfilteret som er integrert i lokket. Du kan også beise eller male sidene med den fargen du behager.

* Bare miljøvennlige og resirkulerbare materialer, hovedsakelig tre og metall.

* Med en hensiktsmessig størrelse og god kapasitet fungerer Embla like godt for både single og storfamilier, i alt fra vanlige hager i boligstrøk, til kolonihager og bakhager i byer, til større hager på landet.

* Svært fornøyde brukere. Særlig opplever vi at brukere med lang komposteringserfaring, foretrekker Embla.

NB: Embla ble tidligere markedsført som Embla Kitchen. Det er samme produkt og med noen forbedringer.

 

Vi sender over hele Norge. Spør oss om fraktpris.