MEACO DD8L STANDARD luftavfukter

3.999,00 NOK

Veil. salgspris 3.999,00 NOK


MEACO DD8L er den komplette luftavfukter til mange formål. Den virker effektivt helt ned til 1°C, absorberer opp til 8 liter vann i døgnet, støyer minimalt, avgir varme, er strømbesparende, filtrerer luften, føler luftfuktigheten og starter/stopper automatisk. Hva mer kan du ønske av din avfukter? Testvinner i "Båtmagasinet", "Practical Boat Owner", "Which Magazine" og "Sailing Today"!


stk.

MEACO DD8L STANDARD luftavfukter

 

FJORDHANDEL er autorisert forhandler av MEACO DD8L luftavfuktere.

MEACO DD8L STANDARD er den komplette luftavfukter til mange formål.

 

BRUKSOMRÅDER:

 

Båten, campingvogna, campingbilen, hytta, garasjen, verkstedet, hus, kjeller, krypkjeller, leilighet, vaskerom, lager, lagercontainer, m.m.

 

LES HVA PRESSEN SKRIVER:

 

"MEACO-avfukterne er det beste kjøpet du kan gjøre når det gjelder avfuktere." Dette mener "Båtmagasinet" i oktober 2013, der MEACO DD8L ble kåret til "BESTE KJØP" i en test av fire markedsledende luftavfuktere.

 

MEACO DD8L er den beste luftavfukteren du kan kjøpe. Det er konklusjonen etter en test i "Sailing Today" i januar 2013, der MEACO DD8L ble kåret til "BESTE KJØP" (BEST BUY).

 

Det engelske båtbladet "Practical Boat Owner" (PBO) testet i januar 2013 flere avfuktere for bruk i båt. Den klare vinneren var MEACO DD122FW, forgjengeren til MEACO DD8L. Denne ble kåret til "BEST I TEST" (Best On Test). Testvinneren er videreutviklet til en ny og enda bedre maskin, nemlig MEACO DD8L. "Practical Boat Owner" (PBO) testet MEACO DD8L i november 2014 og igjen var konklusjonen "BEST I TEST" (Best On Test).

 

"Motor Boat Monthly Magazine" skriver i november 2011: "...a perfect on board dehumidifier. The DD8L would be preferable on a boat that suffers from damp, due to its higher performance."

 

"Land Rover World" skriver i mars 2012: "The new DD8L from MEACO is a perfect garage or workshop dehumidifier."

Forbrukerbladet "Which Magazine" i Storbritiannia testet hele 21 avfuktere i september 2014 og sier om Meaco DD8L: "Faktisk gjorde den det så bra i våre strenge laboratorietester at vi ikke nøler med å gi den utmerkelsen "BESTE KJØP" (BEST BUY)."

 

EGENSKAPER FOR MEACO DD8L LUFTAVFUKTERE:

 

MEACO DD8L er en luftavfukter med tørkerotorteknologi. Den er derfor meget stillegående og arbeider effektivt i temperaturer helt ned til 1°C. Maskinen fjerner opp til 8 liter vann pr dag.

 

° MEACO DD8L luftavfukter virker godt i lav temperatur

° MEACO DD8L luftavfukter har et meget lavt lydnivå

° MEACO DD8L luftavfukter holder det tørt og gir deg et godt inneklima i kjeller, leilighet, båt, campingvogn, verksted, hytte, garasje m.v.

° MEACO DD8L luftavfukter reduserer kondens og motvirker mugg

° Det er billigere å varme opp et tørt hus/leilighet enn et fuktig hus/leilighet

° Luftfilteret renser luften og dreper bakterier

° Ionisering hjelper også til å rense luften

° En miljøvennlig avfukter, ingen kjølemedier, og med et smart, strømbesparende program

° Kan avfukte en 4-5 roms leilighet

° Godt egnet for garasjen, i båten, i kjelleren, i campingvogna, i leiligheten og ved tørking av klær ° Varmer opp luften mens den tørker

° Lav vekt

° Lavt støynvå ° MEACO DD8L luftavfukter bruker lite strøm, og slår seg helt av når luften er tørr nok! Starter kun når det er behov! MEACO DD8L luftavfukter leveres med mulighet for kontinuerlig drift og kontinuerlig avrenning. Dersom strømmen går starter avfukteren automatisk når strømmen kommer tilbake. Dette er en viktig egenskap for båteiere, eller ved bruk der du ikke er så ofte selv. Dersom strømmen går i havna om vinteren, så behøver du ikke reise ned for å starte maskinen igjen. Alt i alt er den nye MEACO DD8L luftavfukter helt suveren. Ingen andre luftavfuktere i denne prisklassen har alle disse funksjonene. I stedet for en kompressor bruker MEACO DD8L luftavfukter en tørkerotor til å tørke luften. Dette har flere fordeler:

° Uansett temperatur vil MEACO DD8L luftavfukter kunne fjerne 8 liter vann per dag. Enten du setter den i en kald garasje eller i et varmt hus vil avfukteren trekke nøyaktig samme mengde vann. Dette tilsvarer en 20 liters kompressoravfukter, fordi disse maskinene er avhengig av høyere temperatur.

° Luften som kommer ut av en MEACO DD8L luftavfukter blir omkring 10-12°C varmere enn luften som går inn i den. Svært nyttig for tørking, vask og oppvarming av kalde områder i huset.

° Mangelen på en kompressor gjør MEACO DD8L luftavfukter omtrent halvparten så tung som en vanlig avfukter. Den er lett å flytte rundt.

° Mangelen på en kompressor betyr at MEACO DD8L luftavfukter har et lavt lydnivå. Du hører kun viften, og på laveste nivå kan du knapt høre noe.

° Ingen kompressor betyr ingen kjølemedier, som igjen gjør MEACO DD8L luftavfukter snillere mot miljøet. Som de fleste tørkerotormaskinene trekker også MEACO DD8L luftavfukter en noe høyere effekt enn en kompressorbasert maskin. Men man må også ta hensyn til det faktum at tørkerotormaskiner får jobben gjort raskere, og er derfor påkoplet i kortere tid. Sluttresultatet i form av strømforbruk er derfor svært likt. Bruker du luftavfukteren i huset ditt vil du kanskje oppdage at strømregningene dine blir lavere. Dette er fordi det krever mindre energi å varme opp tørr luft enn fuktig luft. Installér en avfukter, og du kan slå av en panelovn! Når tanken er full stopper maskinen automatisk. Når du har tømt beholderen for vann starter den av seg selv, i samme modus som den var. Kopler du til den medfølgende dreneringsslangen som føres ned i et avløp, trenger den ikke å tømmes.

 

TEKNISKE DATA:

 

° Utvinning: 8 liter per dag ° Hygrostat: Ja, elektronisk

° Kontinuerlig drenering: Ja, slange kan tilkoples

° Timer: Ja, om denne velges vil avfukteren gå i 1, 2, 4 eller 8 timer før den slår seg av selv.

° Elektroniske kontroller: Ja

° Auto omstart: Ja. Dersom strømmen går starter avfukteren automatisk når strømmen kommer tilbake.

° Ioniserer: Ja. Dette bedrer luftkvaliteten.

° Filter: Nano Silver-filter som dreper bakterier ved kontakt. Behøver ikke å byttes. Filteret gjøres rent med støvsuger.

° Støynivå: 39/43/48 dBA avhengig av valgt funksjon (På lav effekt kan du knapt høre den, på høy effekt har den lydnivå som en vifteovn)

° Strømtilførsel: 230V, 50Hz (Vanlig norsk vekselspenning som du har i din stikkontakt)

° Strømforbruk: 30/330/650 Watt, avhengig av hvilken modus som velges. Maskinen virker også som en liten varmeovn. Husk at maskinen slår seg helt av når det er tørt nok, og starter igjen om det er nødvendig. Den trekker derfor ikke strøm hele tiden.

° Viftehastigheter: Variabel vifteastighet avhengig av valgt tørkefunksjon.

° Driftstemperaturer: 1-40°C (husk at mange andre maskiner trenger minimum 15 grader)

° Kjølemedium: Intet

° Tank: 2 liter. Mulighet for tilkopling av slange for kontinuerlig drenering.

° Dimensjoner: (BxDxH) 351 x 188 x 500 mm. Liten og hendig maskin. Integrert bærehåndtak for enkel transport.

° Vekt: ca 6,5 kg

 

TILBAKEMELDING FRA FORNØYD KUNDE:

 

Jeg har brukt min MEACO DD8L luftavfukter i min 42' seilbåt i fire vintre mens båten har ligget i boblehavn. Den står på alltid og på halv ytelse. Den står over vasken i pantry hvor vannet renner ned i vasken. Båten er godt isolert over salongen. Alle dører står åpne. Temperaturen inne i båten har noen ganger vært nede i minus 4 grader. Jeg rører ikke luftavfukteren. Den stopper å virke når temperaturen er under null og starter igjen når det er plussgrader. Luftfuktigheten er alltid meget lav, rundt 20 prosent. Det er viktig fordi ingenting tas hjem om vinteren, hverken av sengetøy eller bøker og papirer. Ole A.

 

Det påløper ingen kostnader til bytting av filter, eller andre forbruksvarer.